Szakértelem és megbízhatóság

Magas fokú minőség egy kézből

A szakterületeink hatékony együttműködése a garancia ügyfeleink elégedettségére. Újítás, megbízhatóság, rugalmasság és minőség azok a szempontok, amelyekkel munkatársaink igyekeznek a termékeinken és szolgáltatásainkon keresztül a folyamatosan növekvő megrendelői elvárásoknak megfelelni.

Menedzsmentünk biztosítja a cég helyzetét a nemzetközi piacon és támogatást nyújtunk a Goldschmidt Thermit Csoport felé. Ügyfélközpontúság és szakértelem jellemez minket, valamint sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a vasúti pályafenntartás és karbantartás területén, aminek köszönhetően ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel a kapcsolatunk bizalomra épül.

Itt tud kapcsolatba lépni velünk.

Nemzetközi szinten szerzett szakértelem és helyi szolgáltatás határozza meg ügyfél- és piacorientált értékesítési szervezetünket. Célunk, hogy megbízható ellátó és szolgáltató partnerei legyünk Önnek. Konstruktív és megoldás-orientált gondolkodás a legfontosabb építőköveink az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás során. Szorosan együttműködve Testvércégeinkkel, részt veszünk a Goldschmidt Thermit Csoport globális értékesítési hálózatában. Telephelyeink segítségével garantáljuk, hogy mindig közel legyünk ügyfeleinkhez.

Itt tud kapcsolatba lépni velünk.

Nem számít mi minden lehetséges a modern világban, semmi sem helyettesíti a szakszerű és személyes szolgáltatást. Tapasztalt mérnökeink és szakembereink részletes és szakszerű tanácsot adnak a probléma megoldásában. Támogatjuk új termékeink és eljárásaink közvetlen gyakorlatban történő alkalmazását.

Itt tud kapcsolatba lépni velünk.

Segíthetünk?

Kérdése van termékeinkkel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Örömmel állunk rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

ImpresszumAdatvédelemÁSZFOldaltérkép