Vágánymérés a megrendelői igényeknek megfelelően

Mérhető siker

A legmodernebb eszközök és legújabb technológiák segítségével teljesítjük a különböző mérési feladatokat, kiegészítve széles és feladatspecifikus kínálattal a mérési eszközök területén. Partenereink révén a mérési technológiánkat legnagyobbrészt magunk fejlesztjük, és minden esetben maximális biztonságot, minőséget és rendelkezésre állást, előrelátható fenntartást és javuló utazási komfortot garantálunk.

Maximálisbiztonság a síneken és a sínek megbízhatósága a jövőbeli legfontosabb feladataink közé tartozik. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt eszközeink és mérési eljárásaink magas minőségére, csak úgy, mint a termékek és szolgáltatások továbbfejlesztésére és javítására.

Az előnyök a partnereink számára egyértelműek: a legújabb technológiával készült termékek, felhasználó barát alkalmazhatósággal és minden évszakban alkalmazhatók.

Sínmérési termékeinkkel széleskörű kínálatot biztosítunk a méréstechnika területén (hosszirányú mérések, felületi épség, vágányok geometriai jellemzői, semleges hőmérséklet mérése a vágány stabilitásának meghatározásához).

Legjobb mérési technika - termékeink és szolgáltatásaink választéka:

Segíthetünk?

Kérdése van termékeinkkel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Örömmel állunk rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

ImpresszumAdatvédelemÁSZFOldaltérkép