Világszinten jelen, helyileg Önért

A Goldschmidt Thermit Csoport a globális együttműködésre épít

A Goldschmidt Thermit Csoport, több mint 20 egyedülálló középvállalkozásból áll. A vállalkozások és a nemzetközi partnerek közös együttműködésének köszönhetően képesek vagyunk az egyre növekvő piaci igények kielégítésére a kötöttpályás közlekedés területén - és mindezt sikeresen végezzük az összes kontinensen. Helyi képviselettel, technológiai innovációval, magas fokú minőséggel és több éves tapasztalattal mindig az Önök rendelkezésére állunk.

Akár hézagnélküli felépítményről, akár megbízható vasúti szolgáltatásról, akár modern méréstechnikáról, akár eszközökről és munkagépekről vagy a megfelelő berendezésről van szó, biztosak vagyunk benne, hogy megfelelő szolgálatást tudunk biztosítani annak érdekében, hogy hosszan tartóan, sikeresen és megfelelő minőséggel működhessen a vasúti közlekedés.

A globális jelenlétnek és a hatékony hálózatunknak köszönhetően a Goldschmidt Thermit Csoport minden kontinensen magas színvonalú szolgáltatást nyújt. Világszerte több mint 20 helyen, több mint 1000 munkatársunk gondoskodik arról, hogy a partnereinknél a vasúti forgalom biztonságosan, kényelmesen és gazdaságosan működhessen.

Gazdag hagyományokkal, jövőorientáltan, lelkesen azért dolgozunk, hogy a vasúti pálya biztonságosan működhessen.

 

 

Kapcsolat

Goldschmidt Thermit GmbH

Finance and Management Holding of Goldschmidt Thermit Group

Hugo-Licht-Straße 3
04109 Leipzig
Germany

Phone: +49 (0)341 355918-0
Fax: +49 (0)341 355918-99
info@goldschmidt-thermit.com

Goldschmidt Thermit Group

ImpresszumAdatvédelemÁSZFOldaltérkép